Juridisch advies

U kunt ons ook benaderen voor juridisch advies, schuldsanering, ontslagrecht, scheidingsrecht en geschillen. Soms vergt een ingewikkelde vordering of conflict meer dan alleen een incassotraject. In dat geval geven wij onze vorderingen uit handen aan onafhankelijke gerenommeerde advocaten- en gerechtsdeurwaarderskantoren.

Voor het ontstaan van een conflict en/of een geschil is niet veel nodig. Uit ervaring is gebleken dat vele bedrijven en/of particulieren niet voldoende expertise in huis hebben. Vaak wordt door beide partijen een advocaat ingeschakeld en brengt dit in sommige gevallen hoge kosten met zich mee. Onze juristen begeleiden en helpen u om te komen tot een voor u aanvaardbare schikking alsmede deze kwestie(s) in der minne op te lossen.

Heeft u op dit moment financiële zorgen door een beslissing die verkeerd uitpakt, externe factoren, een crediteur die maar op uw nek blijft zitten of een debiteur die heeft beloofd te betalen en vooralsnog niet heeft betaald?Hoe eerder u ervoor kiest om ons advies in te winnen, des te groter zijn uw kansen op een goede en zelfstandige toekomst.

Aarzel dus niet en neem contact op met onze organisatie.

LAAT ONS U
TERUGBELLEN

    Ik heb hulp nodig met: