Incasso

Bel nu voor een vrijblijvende afspraak: 010 288 77 99 of vul ons formulier in. Wij schrijven uw debiteur binnen 24 uur aan! Klik hier

Waarom Smaal Finance Incasso als uw vordering- en geschillen partner?

Wij streven ernaar u als klant tevreden te stellen. Smaal Finance Incasso beperkt uw risico tot het nemen van daadkrachtige rechtsmaatregelen. Wij zullen alles in het werk stellen om uw vordering in het buitengerechtelijke traject* af te ronden. Wij verhalen, indien mogelijk, alle gemaakte kosten op de debiteur. Door de nadruk te leggen op het buitengerechtelijke traject, doen wij ons uiterste best zoveel mogelijk aan uw wensen tegemoet te komen en uw kosten te beperken. Bij een succesvolle incasso betaalt u niets! (indien u een lidmaatschap heeft bij onze organisatie)

Hoe lever ik mijn vorderingen aan?

  • Kopie van uw uittreksel Kamer van Koophandel
  • Kopie van uw factuur
  • Kopie van uw betalingsherinnering
  • Kopie van eventuele overige correspondentie

Wij werken conform de wet incassokosten (WIK) welke per 1 juli 2012 van kracht is.
Indien wij uw vordering hebben ontvangen, controleren wij deze eerst op de juistheid daarvan en zullen wij direct de schuldenaar een aanmaning sturen in zijn betalingsverplichting. Indien de schuldenaar niet betaalt, proberen wij telefonisch contact te krijgen om betalingen te verkrijgen of een voor u acceptabele regeling te treffen. Wij maken gebruik van diverse instanties en netwerk met de bedoeling de schuldenaar te traceren en te contacten. In sommige gevallen kan een persoonlijk bezoek door een van onze buitendienstmedewerkers tot betaling leiden. Als alle minnelijke pogingen tevergeefs zijn gebleken gaan wij, uiteraard in goed overleg met u en na zorgvuldige afwegingen van de risico’s en kosten, een vervolgtraject starten.

 

* Het incasseren van uw vordering op een zo kostenneutraal mogelijke manier voordat er een gerechtelijke procedure wordt opgestart. Wij werken samen met gerenommeerde advocaten en gerechtsdeurwaarders.

LAAT ONS U
TERUGBELLEN

    Ik heb hulp nodig met: